top of page

Het lichaam harmoniseren om stress en angst te verminderenHet is aangetoond dat ontspanningstherapieën de algemene gezondheid verbeteren, met inbegrip van het vermogen van het lichaam om te genezen en het vermogen van de geest om met stress en angst om te gaan.

Het Harmonic Egg® is een energietherapie die helpt om een meditatieve staat en een gevoel van ontspanning en vrede tot stand te brengen. De cliënt ervaart 50 minuten van geleidelijk toenemende ontspanning terwijl hij wordt omhuld door de resonerende trilling van muziek en gekleurd licht.

Cliënten vertellen ons dat ze verlichting hebben ervaren van de hypervigilantie van PTSD, en van stress en angst voor hun carrière, relaties en gezondheid. Mensen die fysieke trauma's hebben meegemaakt, dragen stress vaak in hun lichaam mee als spiergeheugen. Omdat het Harmonic Egg® een no-touch modaliteit is, lijkt het voor deze cliënten meer verlichting te bieden dan andere modaliteiten.


Wat mensen over het Harmonic Egg® zeggen

"Mijn ervaring in het Harmonic Egg® was er een van complete rust en een niveau van diepe stilte en ontspanning dat ik nog nooit eerder had ervaren."

Kirsten Antony, USA

Sinds ik ongeveer 5 jaar oud was, heb ik een bril gedragen die pijn heet. Zo omschrijf ik mijn jeugd. Nooit verwijderd of enige verlichting. Sinds mijn bezoek aan het Harmonic Egg®, ben ik gaan beseffen dat de bril weg is. Na thuiskomst had ik meer kracht, en er was iets anders. Kleuren waren helderder, ik waardeerde mijn omgeving meer. Het besef kwam geleidelijk, zachtjes, tot gisteravond toen ik me realiseerde dat de bril voor het eerst in 72 jaar weg was!"

Marcia, USA

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page