top of page

Antwoorden op uw vragen over het Harmonic Egg®Wat is energiegeneeskunde?

Dit citaat is een beknopte definitie: "De conventionele geneeskunde richt zich in haar basis op de biochemie van cellen, weefsels en organen. Energiegeneeskunde richt zich op de energievelden van het lichaam die de groei en het herstel van cellen, weefsels en organen organiseren en controleren. Het veranderen van verstoorde energiepatronen kan de meest efficiënte, minst invasieve manier zijn om de vitaliteit van organen, cellen en psyche te verbeteren." - David Feinstein, Ph.D.


Uit gegevens blijkt dat energietherapie het Autonoom Zenuwstelsel in evenwicht brengt, het lichaam ontgift, ontstekingen vermindert, de bloedsomloop verhoogt en trauma's op cellulair niveau opruimt.


De resonantiefrequentie die door het Harmonic Egg® wordt gebruikt, heeft het vermogen om de vibratie van je lichaam en een eventuele onbalans te detecteren. Die onbalans wordt geharmoniseerd met de exact tegenovergestelde frequentie.Wat maakt het Harmonic Egg® een effectievere methode van energietherapie of energiegeneeskunde dan andere systemen?

Het Harmonic Egg® is ontworpen als een heilige geometrische kamer die geluids- en lichttherapie gebruikt met een resonerende frequentie om geblokkeerde energie te verplaatsen en/of opnieuw te geleiden.

Het is gemaakt van natuurlijk hout om de resonantie in de kamer te versterken.

Er is geen giswerk voor de technicus, en de emotionele en fysieke toestand van de technicus heeft geen invloed op de resultaten.

Het Harmonic Egg® is niet software gestuurd en bevat geen bluetooth of draadloze technologieën. Het Harmonic Egg® is volledig natuurlijk en veilig.

Wat kan een cliënt verwachten van sessies in het Harmonic Egg®?

Cliënten kunnen verbetering zien na een enkele sessie in de Harmonic Egg®, maar vaker zijn 3-10 sessies nodig, afhankelijk van de doelstellingen van de cliënt.

Onze cliënten zeggen dat zij genezing ervaren op vele niveaus - emotioneel, lichamelijk en spiritueel. Cliënten vinden het vaak een bewustmakende ervaring die creatieve gedachten bevordert en hen helpt te genezen van vroegere trauma's en beperkende gedachten.

Vaak komen er geuren vrij uit het lichaam, die wijzen op ontgifting.


Kunt u het belang uitleggen van de muziek die gebruikt wordt in het Harmonic Egg®?

Het is al lang bekend dat muziek therapeutische eigenschappen heeft. De Bijbel zegt dat toen koning Saul geestelijk werd gekweld, de harpmuziek die de jonge David voor hem speelde het enige was dat zijn ziel kalmeerde. Sommige van de in het Harmonic Egg® gebruikte muziek werd exclusief voor gebruik in dit apparaat gecreëerd en geproduceerd. Veel onderzoekers, waaronder Kay Gardner, auteur van The Inner Landscape, hebben het volgende vastgesteld:


Piano kan gebruikt worden om het zenuwstelsel in balans te brengen.

Drummen kan het immuunsysteem opbouwen en is zeer effectief bij Parkinson, MS, enz.

Fluit kan worden gebruikt voor woede problemen, jicht, ischias, slapeloosheid.

Klokken kunnen het hartchakra in balans brengen. Klokken kunnen ook worden gebruikt bij hoge bloeddruk, astma, apneu, hart- en longproblemen, borstkanker, allergieën, angst voor intimiteit, lage vitale energie, bijniervermoeidheid.

Harp kan gebruikt worden bij depressie.

Viool kan worden gebruikt voor tumoren, enz.

Natuurgeluiden kunnen werken op het DNA.


Voor meer informatie over Gail's verhaal en voor meer details over de innerlijke werking van het Harmonic Egg®, lees Gail's boek "Unlocking the Ancient Secrets to Healing".Wat is het verschil of de overeenkomst tussen het Harmonic Egg® en een floating-tank?

Er is een kleine overeenkomst in die zin dat het allebei gesloten of immersieve ervaringen zijn, maar dat is alles.

De floating-tanks gebruiken water en worden niet na elke klant schoongemaakt. Ze worden gefilterd en bevatten een grote hoeveelheid zout, maar ze worden niet gereinigd van de VIBRATIE van de gifstoffen in het water. Uit het werk van Dr. Emoto met water weten we dat water trillingen van gifstoffen vasthoudt. Bijvoorbeeld, als je de zware metalen eruit filtert, houdt het water nog steeds de trilling van de metalen in het water vast. Om de trillingen van de gifstoffen in het water na elke klant te reinigen is een speciaal proces nodig en ik weet niet of de eigenaren van de floating-cabines dat doen.


Het Harmonic Egg® is gemaakt van hout en houdt geen energie of energetische informatie vast, zoals water. De geometrische vorm van het ei geeft het de mogelijkheid om zichzelf energetisch te "reinigen". Er zijn geen hoeken van 90 graden waar energie zich kan verzamelen. Er is veel informatie van Victor Schauberger over de speciale eigenschappen van de eivorm, en de vibratie. Het ei is de krachtigste vorm in het Universum.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page