top of page

Alternatieve geneeskunde voor honden en katten


Voor huisdieren (en voor mensen die niet naar een Harmonic Egg® locatie kunnen komen) raden wij meestal afstand/virtuele Harmonic Egg® sessies aan. Sommige Harmonic Egg® locaties kiezen voor één Harmonic Egg® met een speciaal dierenbed voor uitsluitend gebruik met huisdieren. Persoonlijke sessies voor huisdieren worden niet op alle Harmonic Egg® locaties aangeboden, dus neem contact op met de dichtstbijzijnde locatie.

Bij een sessie op afstand wordt een foto van het huisdier in het ei geplaatst. Het huisdier en zijn eigenaar moeten tijdens de 50 minuten durende sessie in een veilige, rustige ruimte blijven. Ze kunnen ook de Harmonic Egg® muziek willen ervaren terwijl ze ontspannen op hun locatie op afstand.

Bij de verzorging van onze viervoetige familieleden is het moeilijker om de resultaten vast te stellen, omdat zij anders communiceren dan mensen. Degenen die dag in dag uit met deze huisdieren leven zullen het echter wel weten. Lees de getuigenissen hieronder om te zien wat huisdiereigenaren beschrijven.


Wat mensen over het Harmonic Egg® zeggen

"Ik heb mijn beide honden meegenomen naar een sessie. De ene is 10 jaar oud, de andere 3, en beiden hebben last van aanvallen en daaropvolgend OCD-gedrag waarvoor meerdere standaardbehandelingen minimale vooruitgang hebben laten zien. Ik kan niet genoeg spreken over de verscheidenheid aan POSITIEVE veranderingen die ik heb gezien na hun sessie in het Harmonic Egg® in slechts die tijd! Hun aanvallen/ernst zijn dramatisch verminderd, EN hun obsessief likken is volledig verdwenen!"

- Ernesto Velez


"We hebben een rescue boxer die regelmatig in het ei gaat. Ze is twee keer gefokt, is ongeveer 2 jaar oud. Erg schichtig. Ze werd buiten gehouden zonder menselijke affectie. In een betonnen verblijf. Ze gaat wekelijks vooruit!"

- Tammie S.


"Ik heb mijn reddingshond, Evie, al 2 jaar. Ze is een 14-jarige puggle en ze werd gered uit een high kill shelter in Texas. Toen ik haar kreeg, had ze nauwelijks nog haar en was ze er behoorlijk slecht aan toe. Ze had ook overgewicht. Sinds ik haar heb, heeft ze alleen maar gezondheidsproblemen gehad: chronische bronchitis, pancreatitis, schildklierproblemen en allergieën. Ze is in en uit de dierenarts geweest. Ik had ook holistische medicijnen geprobeerd en zowat alles wat ik kon bedenken. Ik nam haar mee naar het Harmonic Egg® en sinds die nacht is haar chronische hoesten aanzienlijk verminderd. Ze slaapt nu de hele nacht door en hoest overdag nog maar een paar keer. Dit alleen al heeft ons beider leven drastisch veranderd.

Voordat ze in het Harmonic Egg® ging, had ze ook enkele goedaardige tumoren die allemaal kleiner zijn geworden en ze is veel energieker en bijna puppy-achtig. Zelfs op de terugweg van het Harmonic Egg® was het alsof ze een andere hond was. Ze is een paar kilo afgevallen zonder dat ik haar dieet heb veranderd en ze heeft sindsdien ook geen alvleesklieropflakkering meer gehad. Ze is aanhaliger en vertrouwt me meer en ligt nu op haar rug voor een buikmassage. Ik weet dat ze zich nu meer op haar gemak voelt bij mij omdat ik denk dat ze haar verleden een beetje heeft kunnen loslaten.

Ik weet dat dit gek klinkt en ik ben nog steeds in shock. Ik geloof 100% dat het allemaal komt door het Harmonic Egg®, en ik kan Gail niet genoeg bedanken."

- Leanne J


"Ik had een hondenpleegmoeder die postte over haar nieuwste pleeggezin. Het was een windhond die als puppy in huis was gehaald. Opgeslagen in een krat en veel te lang in de krat gepropt ook al was die te klein voor hem voor zijn redding. Hij had zwakke poten die misvormd waren door zijn verwaarlozing/mishandeling. Ik stopte hem in het ei en de vrouw stuurde me een foto van hem die helemaal sliep tijdens zijn sessie. De week daarop liep hij met meer gemak."

- Tammie S.


"Ik deed een sessie op afstand voor de 15-jarige hond van een klant met verlammende artritis. Ik bracht hem in verminderde ontsteking, binnen 2 dagen belde mijn cliënt me op en was razend enthousiast: niet alleen bewoog de pup met gemak, maar twee wratten ontstonden voor een paar uur, en krompen vervolgens tot bijna niets. Deze klant, die toevallig een medisch onderzoeker is, was zo enthousiast omdat honden geen "placebo-effect" hebben ...lang verhaal kort zij en haar man zijn nu lid & pup leeft met meer gemak."

- Celia W.


"Ik had een hondenmoeder bericht over haar door artritis geteisterde, jonge hond. Ik heb hem in het ei gestopt. Hij liep en speelde de volgende dag. Ze stuurde me de video."

- Tammie S.


"Ik liep een sessie op afstand voor mijn hond toen ze Kennelhoest kreeg bij de trimsalon. Ik wilde niet dat mijn andere hond het ook zou krijgen. Ze werd sneller beter dan voorheen, en de andere hond kreeg een heel mild geval."

- Mary H.


"Ik had een hondenmoeder wiens hond lood had gegeten. Ze was lethargisch en gaf diarree en had al dagen niet gegeten. De Harmonic Egg sessie van de moeder stond gepland, dus ik zei haar een foto van haar hond mee te nemen en we zouden een zware metalen detox doen. Tegen de tijd dat ze klaar was met haar sessie en naar huis ging, liep de hond rond, at en de volgende dag was ze weer 100% normaal." ~Tina K.


We verkopen ook muziek in de winkel om aan te schaffen en thuis af te spelen voor stressverlichting. P.S. Zeer goed tijdens het vuurwerkseizoen.


"Mijn 9yo kat was ziek vlak voor de bevalling van mijn ei. Ze viel af, haar haren vielen uit, braakte, huilde bij het poepen en kon haar ontlasting niet onder controle houden waardoor ze vaak de kattenbak niet haalde. Na 3 wekelijkse sessies huilde ze niet meer bij het poepen. Na nog eens 5 sessies braakte ze niet meer, haar haar begon weer te groeien en ze begon aan te komen. Na nog eens 4 sessies was ze weer haar normale zelf. Blij, levendig, normaal gewicht, volle haardos, geen overgeven, volledige controle over de kommen zonder uithuilen. Ze heeft een paar keer gehad dat ze weer begon te huilen, dus gaf ik haar een sessie en was ze weer een tijdje de oude. Nu geef ik haar gewoon een sessie als het nodig is. Ze heeft het afgelopen jaar 16 sessies gehad.

Mijn kat van 6 heeft problemen met het overgeven van onbewerkt voedsel. Soms heeft ze haarballen, maar meestal niet. De dierenarts gaf haar medicijnen en een Rx voer en zei dat het IBS was. De medicijnen leken niet echt te helpen, maar de veranderingen in het voedsel leken een verschil te maken, maar konden het probleem niet helemaal verhelpen. Eind 2021 gaf ik haar 5 wekelijkse sessies en daarmee was het probleem zo goed als opgelost. Het afgelopen jaar heeft ze slechts 6 sessies nodig gehad voor periodieke, terugkerende braakneigingen. Verder is ze gezond en gelukkig.

We hebben dit jaar een 1yo, voorheen verwilderde, kat geadopteerd. Mijn oudere, alfa kat was niet gelukkig. Het kitten was niet gelukkig, de hond en de andere kat waren gestrest door al het gesis en vechten. Ik heb nog nooit zoveel drama gehad met het in huis nemen van een nieuw huisdier. De nieuwe kat poepte en plaste door het hele huis (ons was verteld dat ze doosgetraind was)... Maar we wisten niet zeker of de doos werd bewaakt door de andere katten of dat ze bang was of opstandig. Ik gaf het kitten een sessie die haar een stuk rustiger maakte. Maar de alpha ging er op vooruit. Ik plaatste een foto van de alfa en een foto van het kitten samen in het ei, zodat ze hun verschillen konden uitpraten. Dat hielp het kitten wel, maar de alfa had nog steeds veel agressie. Het kitten kreeg uiteindelijk een oogontsteking, gaf haar 1 sessie en dat hielp en is niet meer teruggekomen. Zowel de alfa als het kitten hebben nog 2 sessies gehad, elk apart en nu is er rust in mijn huis. 6 sessies elk met intenties van veiligheid, liefde, acceptatie, jaloezie en geduld. De katten spelen nog niet samen, maar ze leven respectvol naast elkaar."

~Terese P.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page