top of page

Nieuwsbrief Februari 2024

bannernieuwsbrief.jpg

“Voorbij de beperking van taal…
Dit is thuiskomen…
Dankjewel Marc”

Beste Harmonic Egg-enthousiastelingen

We hopen dat dit berichtje je in goede gezondheid bereikt. Heel veel mensen worden uitgedaagd een diep vertrouwen te hebben voor het proces dat zich nu aandient. We zijn blij dat The Harmonic Egg voor velen van jullie een mooie ondersteuning biedt om terug rust te brengen in het vaak turbulente leven. In deze nieuwsbrief vind je leuke weetjes, kennis over de werking van Het Ei en we kondigen de datum aan van onze volgende opendeur in maart.

Kracht van kleur

De heling van het Harmonic Egg werkt op basis van geometrie, kleur-, klank- en lichttherapie. In deze nieuwsbrief zetten we de kleuren rood en oranje extra in het licht.  Kleurentherapie wordt al meer dan 5000 jaar gebruikt vanaf het begin van de oudheid door de toenmalige culturen. Kleuren werden door de oude Egyptenaren, Chinezen, Tibetanen, Indianen en in de Ayurveda gebruikt om blokkades in het lichaam te helen. Alle materie bevat een bepaalde frequentie. Kleuren bevatten helende frequenties die ingezet worden om alle lagen van onze fysieke en mentaal-emotionele gezondheid te verbeteren en terug in evenwicht te brengen. We worden dagelijks beïnvloed door de helende kracht van kleuren door het dragen van kledij of eten van voeding. De kleur rood stimuleert de wortel chakra en bijbehorende thema’s. De kleur oranje hoort dan weer bij alle thema’s die te maken hebben met de 2de of de sacrale chakra. Hieronder staat een korte opsomming waarmee de frequenties van de kleuren rood, oranje en rood-oranje resoneren

Rood:

 • In balans brengen van alle bloed gerelateerde thema’s

 • Reuma, eczema, astma, …

 • Stimulatie van vitaliteit, seksuele kracht en moed

 • Verbetering van een trage darmtransit

 • Verhoogt het gevoel van vertrouwen, veiligheid en vreugde

 • Aanwezigheid van alle vitamine B’s, zink en koper

Oranje en rood-oranje:

 • Verlichting van verdriet, depressie en chronische angst

 • Stimulatie van vreugdevolle relaties, creatief denken, enthousiasme, …

 • Verbetering van longen, ademhaling, vertering en versterkt de lever

 • Positieve invloed op de werking van de schildklier, maag, milt, alvleesklier en (bij)nieren

 • Verlichting van pijn bij ontstoken gewrichten, jicht, …

 • Cellen van zuurstof voorzien

 • Aanwezigheid van mineralen zoals calcium, selenium en koper

To be or not to be ...

Voor je plaats neemt in Het Ei, wordt gevraagd om een intentie te zetten. Wil je heling voor een fysieke uitdaging of mentaal-emotioneel meer rust? Wil je meer inzichten verwerven over een bepaald dilemma waarin je een keuze moet maken? Dit zijn een paar voorbeelden van intenties die je kan meenemen tijdens je sessie. Net als kleuren, bevatten intenties ook frequenties. Het Ei houdt tijdens de sessie rekening met wat jij nodig hebt, maar ook met wat jij belangrijk vindt. Zij die zich bezighouden met hun persoonlijk groeiproces, zullen al vaak gehoord hebben dat het belangrijk is om te leren ‘Zijn’. Voor die reden heeft The Harmonic Egg Antwerpen een nieuw protocol gelanceerd genaamd ‘Zijn Protocol’. Dit protocol bestaat uit 25 intenties die elk inwerken op onze staat van ‘Zijn’. Deze intenties gaan van jezelf leren accepteren, een diepere verbinding met jezelf tot stand brengen en meer zelfvertrouwen cultiveren tot een dieper weten wat wél goed voor jou is. Het Ei bekrachtigd tijdens jouw sessie alle 25 intenties zodat die geïntegreerd worden in je dagdagelijks leven. Dit protocol veranderdt jouw innerlijke ervaring en daarmee ook het contact en de interactie met de buitenwereld.

Vernieuwing Aanbod

Het Harmonic Egg Antwerpen heeft vanaf nu zijn aanbod uitgebreid met een jaarabonnement, een
3-beurtenkaart en een extra voordelig tarief voor studentenen.

* Jaarabonnement:
maandelijkse sessie à €75 met een engagement van 12 maanden...

* 3-beurtenkaart: 3x90 = €270.
Deze kaart blijft 6 maanden gedig.

* Studententarief: €35 per sessie.

 

Klik hier

Opendeur maart

Net zoals op zondag 4 februari 2024, zet het Harmonic Egg Antwerpen opnieuw zijn deuren open op zaterdag 2 maart 2024 voor iedereen die graag van dichterbij kennis wil maken met Het Ei. Je bent doorlopend welkom van 14 uur tot 17 uur voor een babbeltje, hapje en drankje. Kan jij aanwezig zijn, geef zeker een seintje door een mailtje te sturen naar harmoniceggantwerp@belgium.com om jouw, en misschien anderen hun aanwezigheid, te bevestigen! Net zoals onze deuren, staan onze armen wagenwijd open om jullie te ontvangen!

bottom of page