top of page

De Werking van het Harmonic Egg

Chronische aandoeningen

Vaak kunnen bij chronische aandoeningen alleen de symptomen bestreden worden. Dit geeft tijdelijk verlichting maar heeft bijwerkingen. Het Harmonic Egg heeft een andere benadering omdat het het hele lichaam een energetische behandeling geeft. De diepe ontspanning die het ei biedt kan een gunstig effect hebben op chronische aandoeningen die aan stress gerelateerd zijn. 

Blessures en pijn 

Wanneer het zenuwstelsel in balans komt, ervaart het lichaam minder pijn. Pijn is een waarschuwingssignaal van de hersenen. Om pijnverlichting te ervaren, moeten de hersenen en het autonome zenuwstelsel ervan overtuigd zijn dat waarschuwing niet nodig is. Het Harmonic Egg werkt met de eigen energie van het lichaam die door het zenuwstelsel stroomt om deze energie te kalmeren en weer in evenwicht te brengen. Met deze energetische behandeling hebben we een aanzienlijke pijnverlichting, een vermindering van ontstekingen en een algemene verbetering van het zelfhelend vermogen bij cliënten gezien. Het Harmonic Egg omhult het lichaam in licht en geluid, zodat het hele lichaam in harmonie kan. 

Helderheid van geest

Mensen met hersenletsel, autisme, leerstoornissen en ziekten zoals Parkinson, vinden vaak weinig hulp bij de traditionele geneeskunde. Veel alternatieve therapieën schieten ook tekort, omdat ze zich alleen richten op deelgebieden in plaats van het hele autonome zenuwstelsel in evenwicht te brengen. De energetische ontspanning die via het Harmonic Egg worden bereikt, biedt een alternatief dat evenwicht in het zenuwstelsel kan brengen. Voor veel cliënten bieden verschillende sessies in de kamer van de Harmonic Egg een systeem-reset die resulteert in meer focus en helderheid, evenals het verlichten van stress en angst en het verbeteren van de slaap.

Oplaadpunt

Dit is een uitdagende en zeer belangrijke tijd om in verbinding te zijn en blijven met  de Bron. De energie-frequenties van het Harmonic Egg brengen je energiesysteem weer in lijn met wie je werkelijk bent. Patronen die hier niet meer bij passen zal je gemakkelijker loslaten waardoor je een betere toegang krijgt tot je ware potentieel. Het Harmonic Egg is daarnaast een intentie-versterker. Het draagt bij aan het manifesteren van bewuste intenties.   

Behandeling op afstand

Voor mensen die niet in staat zijn om een bezoek te brengen aan onze locatie is er de mogelijkheid om een sessie op afstand te krijgen. Deze optie is ook heel erg geschikt voor de behandeling van (huis)dieren, huizen of werkplekken. Als u een sessie op afstand doet, wordt een foto van u, uw huisdier of het huis in het Harmonic Egg geplaatst. U of uw huisdier moeten tijdens de sessie van 50 minuten in een veilige, stille ruimte verblijven.

Hoe verloopt een sessie?

In totaal duurt een sessie 90 minuten, waarvan je vijftig minuten in het Harmonic Egg doorbrengt.
Weet dat elke sessie in het Harmonic Egg anders is. De werking is heel zacht en subtiel. Wat veel mensen teruggeven is dat ze voelen dat er op verschillende niveaus aan ze ‘gewerkt’ wordt. Verder horen we over diepgaande inzichten, (hernieuwd) contact met gidsen, trance reizen en heel diepe ontspanning. Fysieke verbeteringen zijn ook onderdeel van de resultaten. Pijn vermindert, mobiliteit vergroot, slaap verbetert bij veel mensen die regelmatig terugkomen voor een bezoek aan het Harmonig Egg.

Een kanttekening is op z’n plaats: wees je ervan bewust dat heel-wording geen gebeurtenis is maar een proces. Het vraagt tijd en is afhankelijk van veel verschillende factoren. Het Harmonic Egg is fantastisch bij het ondersteunen van het zelfhelend vermogen van jouw lichaam, geest en ziel. 

Wanneer je voor het eerst komt, krijg je een intakeformulier toegestuurd per email. Breng dit ingevuld mee bij je eerste sessie. Wij gebruiken de informatie uit dit formulier om je sessie voor te bereiden. Voordat je in het Harmonic Egg gaat, bespreken we samen wat je hebt ingevuld. Doel hiervan is om helder te krijgen wat je uit de sessie wilt halen en een intentie te formuleren, waarmee je in het Harmonic Egg gaat. Het 'Egg' is namelijk een intentieversterker. Dus hoe duidelijker de intentie, hoe meer je uit de sessie haalt. 

Kom je voor een tweede keer, dan hoef je het intakeformulier niet opnieuw in te vullen. Voordat je in het Harmonic Egg gaat, hebben we dan wel een kort gesprek waarin je kunt vertellen hoe het met je gaat en wat je dit keer uit de sessie wilt halen. Daarmee formuleren we dan weer samen jouw intentie. 


Weet dat wij altijd vertrouwelijk omgaan met de informatie die je met ons deelt.
Wil je vaker komen, overweeg dan een abonnement. Dit is het voordeligst en een fijne manier om van zelfzorg ECHT een prioriteit te maken.


Tot slot, let even hierop: plan geen andere energiebehandelingen in, de week nadat je in het Harmonic Egg bent geweest. De frequenties werken een week door en ander energiewerk kan dit proces verstoren en dat zou zonde zijn.

Veelgestelde vragen

Wat is het Harmonic Egg?

Het Harmonic Egg is een energetische resonantiekamer die gebruikt maakt van licht, geluid, frequentie, trilling en Heilige Geometrie. Hierdoor kan er zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel vlak meer balans komen en kan het welzijn bevorderd worden. Het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd doordat het lichaam meer tot rust kan komen. 

 

Wat is energetische heling?

Verstoorde energiepatronen in het lichaam kunnen veranderd worden en kunnen zo de vitaliteit van organen, cellen en psyche verbeteren. Het kan het autonome zenuwstelsel in balans brengen, het lichaam ontgiften, ontstekingen verminderen, de bloedsomloop verhogen en trauma's opruimen op cellulair niveau.

De resonantiefrequentie die door het Harmonic Egg wordt gebruikt, heeft het vermogen om de vibratie van je lichaam en elke onbalans te detecteren. Die onbalans kan worden geharmoniseerd met de exact tegenovergestelde frequentie.  

Voor wie is het Harmonic Egg? 

Het Harmonic Egg is voor iedereen, van jong (baby) tot oud, er zijn werkelijk geen uitzonderingen. Kinderen kunnen eventueel samen met de ouder in het Ei.

Voor dieren, planten, bomen, woning, kantoor, ... ,  kan er een Harmonic Egg sessie op afstand worden gegeven. Deze sessie gebeurt met behulp van een foto die dan in het Ei wordt gelegd.

 

Wat is het verschil tussen een sessie ter plaatse en een afstandssessie? 

De meerwaarde van een life sessie is dat je de unieke ervaring beleeft om in de geborgenheid van het Harmonic Egg te vertoeven. En dat je persoonlijk contact hebt met de begeleider. 
Het voordeel van een afstandssessie is dat je de verplaatsing niet hoeft te maken en toch kan genieten van de helende frequenties van het Harmonic Egg. 

Hoe lang duurt een sessie? 

Elke sessie duurt 50 minuten. Gedurende 40 minuten is er muziek en kleur en nadien is er 10 minuten en stilte. Deze stilte helpt je om de muziek en de kleuren beter te integreren. We voorzien per klant 90 minuten, zodat we voldoende ruimte hebben voor een persoonlijk gesprek voor en na de sessie.  

 

Hoeveel sessies heb ik nodig? 

Iedereen is verschillend. Het hangt dus echt af van het individu. Gelieve dit te bespreken met je begeleider na de sessie. 
De meeste mensen hebben 3-10 sessies nodig om goeie resultaten te bereiken.  Nadat je het gewenste gezondheidsniveau bereikt hebt, is het aangeraden om  'onderhoudsbeurten' in te plannen.

Welke kledij draag ik tijdens mijn sessie? 

Draag comfortabele kleding bij voorkeur van natuurlijke materialen, aangezien synthetische kledij de energiestroom voor een deel tegenhoudt. Sieraden en schoenen worden uitgedaan voor de sessie. We vragen ook van de telefoon uit te zetten zodat je niet gestoord kan worden. Wij zorgen voor comfortabele dekens om je tijdens je sessie volop te kunnen ontspannen.

Wat houdt een sessie op afstand in?

Soms kan je door omstandigheden niet persoonlijk naar het Harmonic Egg komen. Door ziekte, ongeval, afstand, ... . Ook voor baby's of jonge kinderen is 50 minuten stilzitten soms te lang. De oplossing hiervoor is een sessie op afstand (remote). Er wordt een foto in het Harmonic Egg geplaatst en we gaan op dezelfde wijze te werk zoals je op locatie zou komen. Voor de sessie bespreken we via de telefoon met welke intentie de sessie zal gebeuren. We vragen je om tijdens de sessie op een rustige plek te gaan liggen of zitten. 

Voor dieren, planten, huizen, werken we op dezelfde manier.

Waarom is de muziekkeuze zo belangrijk? 

Van muziek is al lang bekend dat het therapeutische eigenschappen heeft. Een deel van de muziek die in het Harmonic Egg wordt gebruikt, werd exclusief voor gebruik in het Harmonic Egg gecreëerd. 

  • Piano helpt om het zenuwstelsel in balans te brengen

  • Drumgeluid kan het immuunsysteem opbouwen en is zeer effectief bij Parkinson, MS en andere aandoeningen van het

  •  immuunsysteem

  • Fluit kan helpen bij woedeproblemen, jicht, ischias, slapeloosheid

  • Harp kan worden ingezet bij depressie

  • Viool kan helpen bij tumoren

  • Natuurgeluiden hebben een positieve impact op het DNA

Op YouTube kan je 5 muziekstukken vinden die gebruikt worden in het Harmonic Egg als je zoekt op "harmonic egg music".

Hieronder vind je alvast korte fragementen om te beluisteren:

Kids Sanctuary 

https://youtube.com/clip/UgkxnkWr56_y0VGWJg92UFZM3SqVV_z0Z4WV

 

Stress Less

https://youtube.com/clip/Ugkx_xHKxKKXx35h8nfd-Y0Of7x5wZ8RtS_E

 

Reduce Inflammation

https://youtube.com/clip/UgkxwmESINHXt_zoNw1Bko8g1-znheS6RxEt

 

Boost Immunity

https://youtube.com/clip/UgkxisTEjZG0X8nDSK7VxLvecL8Ca-hVzYdt

 

Liver Remedy

https://youtube.com/clip/UgkxfX88RkL09fNMH0oURckq7ogc4fMvDhWl

 

Veranderen de lichten tijdens de sessie van kleur? 

De lichten (boven en onder) blijven dezelfde kleur gedurende de sessie.

 

Ik doe nog ander energetisch werk in dezelfde week als mijn sessie in het Harmonic Egg. Verzet ik best mijn afspraak? 

Het is aangeraden om 5 -7 dagen na de sessie geen andere energetische therapieën te doen. 

 

Wat als ik claustrofobie heb? 

Als je claustrofobie hebt of je vindt het niet prettig om in een gesloten ruimte te zitten, dan kunnen we de deur van het Harmonic Egg een beetje open laten staan, zoals je zelf wil. Je ontvangt er nog steeds de voordelen van. Mocht je toch besluiten om de deur dicht te doen en nadien bedenk je je, dan is er een bel in het rechter zijvak van de stoel. Druk op de bel en wij komen er onmiddellijk aan om de deur te openen. 

 

Wat kan ik voelen na mijn sessie in het Harmonic Egg? 

Meestal voelen mensen zich zeer ontspannen na hun Harmonic Egg sessie en vaak hebben ze een heerlijke nachtrust.  Sommige mensen vertellen ons dat ze gestimuleerd zijn en echt gefocust na hun sessies. Soms kan een sessie ook ongemakkelijke gevoelens en emoties naar boven brengen. Deze maken deel uit van een transformatieproces. Het is voor iedereen anders. Een sessie heeft 5 - 7 dagen nodig om te integreren, waardoor het ook soms wat langer kan duren vooraleer je iets voelt.  Wij raden je aan om gezond te eten, 1 tot 2 liter water (eventueel met elektrolyten) per dag te drinken en voldoende te rusten.

 

 

Waarom is het aangeraden om water met elektrolyten te drinken na mijn sessie? 

Tijdens het ontgiftingsproces laat je lichaam naast gifstoffen, ook water en mineralen los.  Elektrolyten zijn mineralen die helpen bij het transport van bloed dat zuurstof naar je cellen brengt. Ze helpen ook bij het regelen van de zuurtegraad en de vochtbalans in het lichaam.

bottom of page