top of page

Welkom bij

Harmonic Egg Antwerpen

foto Sabrina 1.jpg

Het Harmonic Egg is een resonantiekamer gebouwd in hout volgens de afmetingen van de Gulden Snede. De unieke combinatie van trilling en frequentie van licht (kleur), geluid (muziek) en bewuste intentie stimuleert ons natuurlijk vermogen om lichaam, geest en ziel in harmonie te brengen en te herstellen.

 

Je ligt comfortabel achterover in een zero gravity stoel. De lichtfrequenties en de muziek stimuleren je autonoom zenuwstelsel en brengen je lichaam en geest terug in balans.  
Je ervaart tijdens de sessie een diepe en aangename ontspanning.

De wetenschap heeft inmiddels aangetoond dat frequentietherapie een waardevolle manier is om je lichaam terug in harmonie te brengen. Een Harmonic Egg sessie is risicovrij, herhaalbaar en heeft geen bijwerkingen.

Lees meer over de werking van het Harmonc Egg.

Lees hier wat anderen hebben ervaren

Het Harmonic Egg bestaat sinds 2017. Er zijn op dit moment wereldwijd meer dan 140 Harmonic Egg centra. Reeds meer dan 25000 mensen hebben Harmonic Egg sessies gedaan. Ontdek hier wat hun ervaringen zijn.

het Harmonic Egg in België

Er zijn vandaag 3 onafhankelijke Harmonic Egg centra in België. In 2024 komen er nog een 2 centra bij (Vremde en Wuustwezel).

“Een sessie met het Harmonic Egg brengt een diepe rust en nodigt uit om echt naar binnen te keren. Het is heel fijn om achteraf nog lang een gevoel van harmonie, vrede en liefde te ervaren.“

Francisco

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende tips en updates

Bedankt voor je inschrijving!

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-24 om 12.13.31_56cb7fb9.jpg

Over

Ik ben Marc Francisco Van Rymenant

Sinds 2004 ben ik actief als healer in verschillende vormen (Shambhala, Reiki, Integrated Energy Therapy, Eternal Light Healing, ...). Daarnaast gaf ik ook workshops in "I AM", werken met de Hathors, loslaten van emoties en manifestatietechnieken.

In augustus 2022 kwam het Harmonic Egg op mijn pad en ik voelde intuîtief dat ik daar heel graag mee wilde werken. Ik wist ook direct dat de locatie centraal in Antwerpen moest zijn. 
Het heeft 1 jaar geduurd om deze droom mogelijk te maken.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page